Ευκαιρίες Καριέρας

Καλώς ήλθατε!

Είμαστε χαρούμενοι που ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στην Yara και ελπίζουμε να απολαύσετε την ανάγνωση σχετικά με το τι σημαίνει να εργάζεστε για την εταιρεία μας!

Γιατί να εργαστείτε στη Yara;

Κάνετε τη διαφορά 

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τον τρόπο ζωής μας. Ο παγκόσμιος πληθυσμός συνεχώς αυξάνεται. Στην Yara, είμαστε αφοσιωμένοι στην επίλυση ορισμένων από αυτές τις βασικές προκλήσεις: έλλειψη διαθέσιμων πόρων, επισιτιστική ανασφάλεια και περιβαλλοντικές αλλαγές. 

Αναπτύξτε τον εαυτό σας και τους άλλους 

Η επιτυχία μας βασίζεται στη συλλογική μας γνώση. Στη Yara οι συνάδελφοί σας θα είναι ειδικοί από τον κλάδο, με πλούσια εμπειρία για να μοιραστούν. Κάθε άτομο θεωρείται ουσιαστικός συνεργάτης με ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων. Υποστηρίζουμε τους εργαζομένους μας στην ανάπτυξή τους επειδή θέλουμε να επιτύχουν το δυναμικό τους και να βοηθήσουν τους άλλους να κάνουν το ίδιο. 

Να είστε μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας 

Στη Yara, υπάλληλοι από όλο τον κόσμο συνεργάζονται για την επίτευξη κοινών στόχων. Ενθαρρύνουμε νέες προοπτικές και συνεργαζόμαστε με αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση. Ο ρυθμός μπορεί να είναι γρήγορος και οι προκλήσεις μας πολύπλοκες, αλλά η ατμόσφαιρα είναι φιλόξενη και χωρίς αποκλεισμούς. 

Αναπτυχθείτε μαζί μας 

Με ρίζες στη Νορβηγία, η Yara έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια εταιρεία. Εκατό χρόνια επιχειρηματικής ιστορίας έχει δείξει ότι είμαστε ένας αξιόπιστος εργοδότης με έντονη εστίαση στην ασφάλεια και τις καλές συνθήκες εργασίας. Παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ίδρυσή μας, έχουμε διατηρήσει το πνεύμα αναζήτησης, ενεργητικότητας και επιχειρηματικότητας. 

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε μαζί μας; Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.