Ποιότητα

Agriculture Quality

H εφαρμογή ανόργανων λιπασμάτων για την παροχή όλων των απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων στην καλλιέργεια διασφαλίζει την αναμενόμενη και απαιτούμενη ποιότητα από την αγορά. Η έλλειψη ακόμα κι ενός μόνο θρεπτικού στοιχείου περιορίζει το δυναμικό ανάπτυξης του φυτού που κατ’ επέκταση επιδρά στην υποβάθμιση της ποιότητας της καλλιέργειας.

Η ποιότητα της καλλιέργειας συνήθως ορίζεται από:

  • Η εμφάνιση (μέγεθος και χρώμα) χωρίς τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία δεν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς.
  • Η ποιότητα κατά την επεξεργασία από τη βιομηχανία τροφίμων, όπως το επαρκές ποσοστό πρωτεΐνης στην αλευροποιία. Ένα σωστά ισορροπημένο πρόγραμμα θρέψης θα υποστηρίξει την καλλιέργεια ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς.
  • Η ποιότητα κατά την επεξεργασία από τη βιομηχανία τροφίμων, όπως το επαρκές ποσοστό πρωτεΐνης στην αλευροποιία. Ένα σωστά ισορροπημένο πρόγραμμα θρέψης θα υποστηρίξει την καλλιέργεια ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα στην καλλιέργειά σας;

Η Yara μοιράζεται μαζί σας τη γνώση.